Așa cum Andrea Pirlo era „Il Maestro”, și Andreea noastră e măiastră când vine vorba de tabele, rapoarte, sheet-uri, ad-uri, boost-uri, texte și postări creative sau rulat țigări. În plus, tot la fel ca Pirlo, Andreea ne organizează de la centru (la propriu, la centru, că Achim stă în chiar mijlocul biroului).

O mai apucă din când în când câte un „Hai, ce mai scriu și eu azi?”, lucru fără precedent în biroul We Love Sport, unde nu s-a mai întâmplat să se ofere cineva să muncească suplimentar. Plus că scrie și supermișto, știe și foarte multe cuvinte, că de-aia ne-a bătut la mimă, șah și table în teambuilding.

Andreea ni s-a alăturat în momentul în care cealaltă Andreea ne-a părăsit, dând Piața Victoriei pe platforma industrială Pipera (huooo!). Haterii ar putea spune că am ales-o doar pentru nume, ca să reciclăm adresa de mail de muncă a anterioarei colege, dar haterii ar avea doar parțial dreptate. Am ales-o și pentru că era liberă de contract și putea începe de a doua zi, practic. Tot ca un upgrade față de Andreea Iuda, Andreea Achim duce mai mult de o sticlă de cidru la petreceri.

Cele mai multe idei pe cap creț de om Andreea le are. Ne oferă soluții chiar și la probleme pe care nu știam că le avem. Așa se face, de exemplu, că acum avem două grupuri de Whatsapp în care sunt aceiași colegi, doar că unul e pentru „muncă” și celălalt pentru „nemuncă”. Mulțumim, Andreea!