Răzvan „El Niño” Zeldea. Tânăr jucător U21, înregimentat în echipa noastră în urma unui trial pe Facebook, Răzvan ar fi putut face carieră la Real Sociedad, locul în care s-au strâns toți jucătorii cu nume basc care încep cu litera Z. Serios, acum, dacă nu v-am fi zis mai devreme cum îl cheamă, ați fi știut care e „intrusul” din acestă enumerare: Zaldua, Zubeldia, Zeldea, Zubiaurre, Zubimendi, Zurutuza?

Răzvan ne-a cucerit încă de la primul său răspuns la anunțul nostru de angajare. Deși am specificat clar că nu dorim alt coleg din Berceni, întrucât suntem acoperiți pe partea sudică a orașului, tânărul nostru „basc” n-a acceptat un „Nu” drept răspuns. Ne-a plăcut tupeul său, precum și calitatea textelor trimise. Când am observat că de fapt la el se referea Dana Budeanu când vorbea de tipii cu gleznuțele goale iarna, era deja prea târziu. Apucase să semneze contractul de angajare.

Pentru că, odată cu transferul fostului jucător U21 la un club mai potent financiar, deși nu neapărat mai bun, ne-a rămas supranumele „El Niño” nefolosit, am decis să-l reciclăm, pentru că, oricât ar susține bascii altceva, San Sebastian e tot în Spania. În plus, Răzvan ține cu Real Madrid, o altă bilă „blanca” primită la interviu. Bine, ține și cu Dinamo, dar nu o să facem gluma obligatorie cu Foresta, ci îl vom lăsa să se pregătească de Liga Campionilor.

Ca orice tânăr jucător de perspectivă, Zeldea muncește neobosit în bandă – dreapta, cum intri în birou, privind dinspre poartă -, se zbate mult, vine primul la antrenamente, la birou, e avid să învețe și ne oferă soluții millenniale la problemele noastre de „Ok boomers”. De exemplu, habar n-aveam că tânăra generație spune „Lol” în loc de „Odihnească-se în pace”, dar adevărul e că noi nici nu ascultăm trap, ca el.

În fine, chiar dacă nici el n-a prins golul lui Hagi cu Columbia, suntem onorați că Răzvan ne-a ales pe noi pentru primul său job, îi urăm carieră îndelungată și ne dorim să rămână fidel culorilor noastre cât mai mult timp.