Dacă tot citim noi de ce să nu dăm mai departe ce ni se pare interesant din lumea contentului digital. Săptămâna asta ne-am oprit mai mult prin:

1. Un grafic interesant

Reddit.

تم النشر بواسطة ‏‎Michał Brański‎‏ في الخميس، ٩ يناير ٢٠٢٠

2. Facebook face politică în continuare

Facebook a decis să nu limiteze targetarea reclamelor politice și nici nu le va verifica acuratețea, în ciuda presiunilor la care este supusă compania, inclusiv din interior.

3. Bani gratis pe Twitter

Un miliardar japonez a decis să împartă 9 milioane de dolari cu 1.000 dintre cei care dau retweet unui mesaj al lui, pentru a studia dacă acest gest le va îmbunătăți viața. Din păcate, termenul a expirat. Din fericire, oricum avea milioane de RT-uri deja.

4. Limită de Ad-uri pe Facebook

Da, știm, și noi am crezut că n-am citit bine. Stați liniștiți, nu limitează Facebook publicitatea, ci doar numărul de Ad-uri ale care vor rula în același timp pentru o pagină. Puține pagini vor fi afectate de această schimbare care se va petrece cândva pe la jumătatea anului.

5. Mai puțin troll pe Twitter

Cum ar fi să ai control asupra celor care pot da reply tweet-urilor tale?
Ei bine, Twitter ia în considerare o setare nouă care să-ți permită să optezi pentru cine ar putea să răspundă unui tweet postat de tine. Mai mult control, mai puțin troll și abuz, zic ei. 😆
Așadar, când postezi pe Twitter, vei putea selecta oricine (Global), cei care te urmăresc (Group), cei menționați în tweet (Panel) sau nimeni (Statement).

În loc de concluzie: putem să scriem și să ne răspundem singuri pe Twitter, facem în continuare politică pe Facebook și ne pregătim să vedem mai puțină publicitate. Oare? 🤔


0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.