Poate vă întrebați ce mai facem? La ce mai lucrăm?

Ei bine, nu am stat chiar degeaba. În ultimele luni am muncit mult să lansăm cel mai tare site de sport din România. Și nu că zicem noi că e cel mai tare. Aruncați un ochi doar să vă convingeți! 

Din dragoste pentru sport și pricepere la scris și curatoriat conținut, s-a născut WE LOVE SPORT. Bine, conceptul și pasiunea există de mult. Dar site-ul wesport.ro este proaspăt lansat (1 martie!) pentru oameni care iubesc sportul, la fel ca noi, și cărora le arătăm toată aprecierea noastră.  

via GIPHY

Ce o să găsești pe wesport.ro?

Bun și acum că ne-am lămurit că iubim sportul, despre ce e site-ul? 

O primă și bună parte este axată pe conținut 100% propriu: articole, avancronici sau interviuri, semnate de jurnaliști cu experiență în sport, dar și cu condeie talentate. Nu în ordinea numerelor de pe tricou, ci absolut aleatorie ei sunt o parte dintre redactorii We Love Sport de până acum: Mihai Mateaș, Alin Buzărin, Mihai Mironică, Dan Filoti, Alin Fornade, Oana Dușmănescu, Levente Balint, Marius Huțu, Lucian Lipovan, Greta Goran, Ionuț Tătaru.
Și iată câteva articole de pe wesport.ro:

Ah, și am mai spus că subiectele acoperă toate sporturile? Tot în categoria de conținut intră și link-uri cu cele mai proaspete știri din sport. Pentru că aflăm totul la timp și nu ținem doar pentru noi. 😶

Iar cea de-a doua parte, dar nu cea din urmă, este despre comunitate. Așa se face că îți poți face cont pe site, poți participa la quiz-uri sau sondaje, poți lăsa comentarii și primești puncte. Puncte care îți aduc premii zilnice, săptămânale sau lunare. That’s right, that’s how we roll! 

Unde mai găsești conținutul de pe wesport.ro? 

Pentru că ne place social media adaptăm și creăm conținutul pentru orice canal care ți-e la îndemână:

👍 Facebook:  aici ne-am „născut” și promitem postări impecabile, nu doar o colecție de link-uri. Cam așa: 

O nouă săptămână, un nou EURO Story de la Ionuț Marius Tătaru, cel care colorează poveștile alb-negru ale fotbalului de…

تم النشر بواسطة ‏‎We Love Sport‎‏ في الأربعاء، ١١ مارس ٢٠٢٠

Instagram:  pentru că vorbim și instagrammeză și unele poze sau clipuri video fac cât o mie de articole 

YouTube: găzduim toate producțiile noastre video care vor fi destul de multe: conținut premium filmat și editat in-house. Probabil ai auzit de Un-Doi cu Vali Moraru și Radu Paraschivescu? Este producție WE LOVE SPORT, lansată încă din vara lui 2019. Și găsești toate episoadele pe canalul de YouTube!

Ce nu o să vezi niciodată pe wesport.ro? 

Clickbait, can-can, scandaluri sau mizerii. Nu ne plac. Deloc. Și nu ne caracterizează. Urmărim competițiile sportive prin prisma performanței, a rezultatelor și a frumuseții jocului. Momentan, suntem cu ochii pe cel mai greu meci din viața noastră, meciul cu coronavirus. Aproape tot sportul mondial e pus pe pauză, dar sperăm la o revenire rapidă. 🙏

Până atunci te lăsăm cu cel mai citit articol de până acum. Ai ghicit care e?

Tu ți-ai făcut deja cont pe wesport.ro


0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.