Azi vă facem cunoștință cu Andrei. Andrei Cîlțaru. V-am mai povestit noi despre el, că e colegul nostru. Nu prea multe de fapt, că nu înțelegem exact ce face. Mută pătrățele colorate într-un monitor sau cel puțin asta vedem noi că face. Vedeam, că nu-l mai vedem acum decât în video-call-uri. Recent s-a și ras în cap. Am căzut cu toții de acord că ăsta e singurul lucru la care nu e talentat.

Tot recent, a redescoperit și Instagramul. Bărbat însurat și cu copil și două pisici, Andrei nu era chiar fan selfie-uri de urcat pe rețelele sociale. Nici acum nu e, că nu urcă poze cu el (și mai bine, că v-am zis că s-a tuns), dar face niște ilustrații minunate cu băiețelul lui Mihăiță, care e plecat din București de câteva săptămâni, ca să petreacă izolarea asta inventată de oamenii mari la curte, cu găinile și iarbă verde, nu între patru pereți. Andrei a rămas cu pereții, dar și cu creativitatea. Și face asta:


Contul lui de Instagram e ăsta, nu știe că o să scriem despre el, așa că dacă vreți să-i dați follow, dați și voi pe rând, să nu se sperie 🙂


0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.