Ionuț Il Mago Tătaru. Specialistul nostru în fotbal italian, NBA și geografia Berceniului. Etern îndrăgostit de Italia, unde și-a făcut toate concediile încă din vacanța de vară din clasa a 3-a, atunci când s-a amorezat iremediabil de Inter, din cauza unor… nemți. Da, nici noi nu înțelegem…

Dacă în Italia preferă Nordul, în București rămâne fidel Sudului. Pieței Sudului. Bercenar ajuns deja la a șaptea generație, Ionuț vrea să devină suficient de celebru încât să fie înmormântat la Bellu, pentru a nu părăsi perimetrul cartierului nici după moarte.

Pentru că nu a avut jucării, caiete și stilou cu peniță când era mic, Ionuț scrie acum cu talent și pasiune despre sport pe unde apucă – Twitter, Facebook, blog. Vestea bună pentru noi e că e serios, harnic și punctual ca un neamț, iar când aude de Juventus sau Barcelona, înjură ca un italiano vero. Și în timp ce i-am făcut această succintă descriere, am înțeles în sfârșit cum a fost posibilă povestea cu nemții și cu Inter.

Vestea proastă e că dacă ești serios, harnic și punctual ca un neamț ai și umorul unui neamț. În fine, acum nu toți putem avea umorul genial al lui Mateaș, Gret, Andreea, Lucian și practic al oricărui om de pe planeta asta, mai puțin Tătaru. Da’ ne mai face cafele din când în când și pentru asta nu-ți trebuie umor. Doar să-ți fie frică de noi, ăștia care i-am scris descriere. Hai, mă, că am glumit! Nu te supăra. Se numește troll și nu vorbim despre creatura aia mitică din cărți.