Dacă ați ajuns în materialul ăsta, înseamnă că ați trecut de momentul ăla „Ia, cine sunt ăștia?”. Și ați văzut că lucrăm cu Mihai Mateaș, cel mai minunat coleg pe care îl putem avea (asta până când scriem de următorul coleg) și o enciclopedie vie. Ne amuză tare când unul dintre noi sau vreun outsider se contrazice cu Mișu pe ceva. Orice. Se face repede popcorn la microunde, deschidem o bere și așteptăm. Evident, ne desființează ca pe niște școlari abia aflați la prima lecție de bastonașe, când Mișu a scris deja 3 tratate, a inventat ABCedarul și câte și mai câte. Nu, serios, să nu intrați în dispute cu el.

În fine, nu de asta deschisesem word-ul ăsta, ci să zicem un cuvânt de început despre noi, dar suntem ca „Bine ați venit” ăla de la Plecări din Otopeni. Ne-am pierdut un pic ideile și suntem abia la al doilea paragraf. Bear with us. Sau beer with us. Noi suntem ok cu orice variantă.

Deci, cine suntem noi și ce vrem de la viață, dincolo de ce scrie la About?

  • Suntem o mână de oameni, dar OAMENI scris cu caps, că ni s-a luat și nouă de cum toată lumea pe interneți e bună și corectă. Da’ noi chiar suntem blegi din ăia, crescuți cu bun simț (și bătaie, mno), cu împărțit două porții de mâncare la patru oameni, cu bunici și purici de la toți câinii adunați din sat.
  • Iubim să scriem, se vede, nu? Gret are www.gret.ro (și da, asta e reclamă, că yours truly scrie textul ăsta, scrie și acolo sus și nu știu să ascund, că Lucian e în întâlniri și eu cu tehnologia mai greu), Mișu, Doamne, Mișu scrie nonstop și pe Internet, a avut și un supersite și l-a închis, că lui îi place low profile și citește în 3 limbi, câte 7 cărți pe tramvai. Andreea e acest copil-minune al nostru, c-un cap supertare și o inimă de elefant (mă rog, dacă elefanții au inima mare, că ei sunt mari așa, de felul lor. Mișu, au inima elefanții mare?) și e șefa la Instagram. Lucian e absolut peste tot, și la tv, și la birou, și la sport, și la cafea, și la motivat, și la cumpărat tâmpenii, și la instalat butoane prin birou, și la scris pereții.
  • Urâm din toți ficații lucrurile făcute doar ca să fie bifate. Contentul prost și motivaționalo-inspirațional care să nu spună nimic de fapt.
  • Suntem serioși (și prea muncitori, n.r.) și mereu la un calculator, indiferent de oră, că așa e-n tenis. Mereu se întâmplă ceva.
  • Ne începem diminețile cu mesaje pe Whatsapp și emoticonul ăla care își dă cu palma peste ochi.
  • Ne încheiem serile după 12 noaptea, tot pe Whatsapp, ori cu cățelul Andreei (dar despre asta în altă poveste), cu pariuri, cu Hai, Realu’, cu mașina de spălat a Gretei care iar S-A stricat.
  • Știu că vi se pare și vouă că avem jobul perfect, dar nu e. Ne dorim foarte mult, dar foarte mult un suflet cu urechi mari lângă noi (și nu ne referim la Greta, deși, you know…), ci la un câine, dar pe care nu ne permite un contract de închiriere să-l avem. Însă, dacă ne ziceți că sunteți #alăturidenoi, facem o petiție pentru doamna proprietară și facem și o #minirăscoală, mai ales că suntem la 2 pași de unde se întâmplă toate revoluțiile noastre, în fața Guvernului.

Și în semn că vă iubim
C-un youtube azi vă cinstim
Că n-am găsit altă rimă!

Categorii: Despre noi

0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.