De aproape două luni ne-am distanțat obligat-forțat de tot ce înseamnă oameni, activități de grup, activități culturale sau sociale. Și trebuie să recunoaștem că ne-a cam dat lumea peste cap.


E perioada în care ne-am dat seama cât de mult apreciem de fapt lucrurile care ne bucurau câtuși de puțin și care dau un alt sens vieții noastre. Cât de dor ne este de concerte, de teatru, de festivaluri, de meciuri, de filme văzute la cinema, de vizitat orașe noi sau măcar alte orașe din țară, de mâncat în oraș, de o bere cu prietenii.

Așa s-a născut ideea #VomReveni. Trecem în revistă amintirile celor mai frumoase locuri sau experiențe și așteptăm cu sufletul la gură momentul în care le vom retrăi, în care #VomReveni.  Iar de aici, preferințele devin personale, dar undeva știm că tot ne intersectăm sau ne vom interesecta, atunci când lucrurile vor reveni la normal.


Ne lipsesc concertele livepiesele de teatru,  filmele văzute la cinema, atmosfera de pe stadioane, berile și vinul băute pe terasă cu prietenii, excursiile mai lungi sau mai scurte prin lume, și chiar și masa de zi cu zi împreună cu cei mai dragi colegi. Dar suntem optimiști, nu uităm să visăm și învățăm ceva din toată lecția asta: că atunci când (ne) vom reveni, vom aprecia și mai mult fiecare clipă de libertate. Libertatea de a face exact ceea ce vrem și simțitm în momentul acela.


Ție de ce ți-e cel mai dor? Unde abia aștepți să revii? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne pe site. Până atunci, rămânem cu vorba lui Arnold: „I’ll be back!”


0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.