Nu trece o săptămână fără să se întâmple ceva remarcabil pe social media. Zilele astea, de exemplu, am remarcat așa:

1. Social Media stunt de Valentine’s Day:

Dacă cumva nu v-a ieșit în cale (sau în feed), Burger King Romania a „câștigat” meciul postărilor de Valentine’s Day. O idee simplă (care s-a mai implementat, altminteri) a adunat mii de comentarii din partea brandurilor mai mult sau mai puțin cunoscute.

2. Instagram îți permite să vezi de ce apar mereu aceleași conturi în feed

Poate te-ai întrebat de ce îți apar cam aceleași conturi în feed-ul de Instagram. Ei bine, Instagram a anunțat o nouă opțiune a utilizatorilor de a vedea cu cine au interacționat cel mai mult și cel mai puțin. Așadar, în secțiunea „Following” vor apărea „Most shown in feed” și ”Least interacted with”. Ca să știi.

3. TikTok a fost cea mai descărcată aplicație la finalul lui 2019 

Vă vine sau nu să credeți, doar în septembrie 2019, aplicația Tik Tok a avut 60 de milioane de descărcări. Așa a ajuns a 9-a cea mai folosită rețea de socializare cu un total de 500 de milioane de utilizatori activi, iar de când a fost lansată fiind descărcată de 1 miliard și jumătate de utilizatori.

4. Facebook lansează Hobbi, aplicația similară cu Pinterst

Facebook a lansat recent o nouă aplicație asemenea Pinterest numită Hobbi pentru distribuirea imaginilor și a clipurilor video. Așa cum bine îi zice numele, aplicația are scopul de a documenta hobby-urile utilizatorilor. Momentan e disponibilă numai pentru iPhone. 

5. 200 de milioane de utilizatori Instagram vizitează cel puțin un profil de business zilnic

În cele 27 de minute petrecute, în medie, zilnic pe Instagram, utilizatorii vizitează minimum un profil de business și, mai important de atât, 60% dintre ei descoperă produse sau servicii noi folosind această platformă.

Cam astea-s veștile importante din social media în ultima săptămână. Dacă ai descoperit și tu ceva interesant, scrie-ne în comentarii!
Până data viitoare, scroll on!

Categorii: Ce mai e nou

0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.